Kaipaatko tukea?

Sisältääköhän suklaa gluteenia? Mistä löydän parhaiten gluteenittomia tuotteita?

Soita ja kysy yhdistyksemme vertaistukihenkilöltä! Apu on lähellä. Vertaistukihenkilöt ovat osaavia vapaaehtoisia, useimmat itsekin keliaakikkoja. Vertaistukihenkilöltä voit kysyä neuvoa kaikessa ruokavalioon ja keliakiaan liittyvässä, kaipasitpa vinkkejä leivontaan tai vaikkapa tietoa ruokavaliokorvauksesta. Voit tiedustella myös yhdistyksemme toiminnasta tai gluteenittomien tuotteiden hinnoista ja saatavuudesta omalla alueellamme.

Vertaistukihenkilövastaavamme on Tuula Suni, tuula.suni@hotmail.fi, 050 512 0855

Myös kaikki muut hallituksen jäsenet ovat tukenasi ja voit ottaa meihin yhteyttä. Yhteystietomme löydät Yhteystiedot-sivulta

Voit myös ottaa meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.